El CB Cambrils es retroba amb la victòria, a casa contra el Reus Deportiu, després de dues derrotes

El jugador del CB Cambrils, Marc Torrente, lluitant pel rebot en el partit contra el Reus Deportiu disputat el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Hyundai CB Cambrils 68 - Reus Deportiu B 50

Alex Rodríguez (15), Pablo Fernández (5), Joan Berenguer (3), Ramon Paris (3), Marc Torrente (5) - Antonio Cañete (2), Ferran Martin, Emmanuel Sanfilippo, Antxon Hernández (15), Enric Maduell (13) , Andreu Febrer (7)

3 Triples (1 Rodríguez, 2 Hernández). 25/39 Tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminat: Torrente.

Parcials: 12-11 / 21-16 / 14-10 / 21-13

En el partit avançat de la jornada 18 que s’havia de jugar aquest proper cap de setmana de Carnestoltes, el Hyundai-CB Cambrils masculí tornava a guanyar després de dues derrotes consecutives. Un rival, el Reus Deportiu B, que sempre va posar les coses difícils, tot i el resultat final.

En el primer període, els cambrilencs no van sortir endollats i els visitants van aprofitar per aconseguir cistelles amb facilitat. En el minut 7, el resultat era de 5-11. Aleshores però va arribar la reacció local, una millora en la intensitat defensiva va fer capgirar el marcador al final del quart, 1 punt per damunt (12-11). Intensitat defensiva que va continuar durant l’inici del segon període i amb un parcial de 8-2 en els 3 primers minuts, la diferència s’eixamplaria a 7 punts (22-13). Però el Reus Deportiu B, no donaria el partit per perdut i mica en mica anava escurçant diferències fins a posar-se a 1 punt a l’inici del minut 9 (28-27), però una petita estirada en l’últim moment anotant 3 tirs lliures i una cistella de 2 punts, deixaven el marcador en 33-27 al descans.

El tercer període va començar amb un intercanvi de cistelles, però els cambrilencs no es volien deixar sorprendre com en els darrers partits, i aconseguien ampliar la diferència a 10 punts (47-37) per iniciar al darrer quart. Un últim període que va continuar amb la mateixa tònica, unes bones defenses permetien recuperar pilotes i provocar faltes personals per part del rival, que feia que els jugadors del Hyundai-CB Cambrils anessin a la línia de tirs lliures. Gràcies al seu encert s’escapaven en el marcador (55-42), en el minut 4. Els reusencs van intentar una petita reacció, però els cambrilencs molt concentrats en la part final del partit, van poder aguantar i fins i tot ampliar la diferència fins el 68-50 final.

Aquest cap de setmana l'equip sènior masculí no jugarà i gaudirà de la jornada de descans. El proper partit serà el dissabte 29 de febrer a les 19:30 a la pista del CB La Selva A, actualment segon classificat del grup.