El Mediterrani cau derrotat a la final de la Copa Tarragona de Futbol Sala

Imatge d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Copa Tarragona de Futbol Sala    Final

CFS Mediterrani 2 - FS Alforja 4

El Mediterrani no va poder aconseguir el títol en la final de la Copa Tarragona, disputada aquest passat diumenge a la tarda al Pavelló Olímpic de Reus, davant l'Alforja. Els cambrilencs van perdre tot i fer un molt bon partit i sent l'únic equip que realment va proposar jugar a futbol sala.
El partit va començar amb un clar domini del Mediterrani que es va avançar amb dos gols consecutius marcats en els dos primers minuts de partit, obra de Marc Brull i de Martín Camacho. A més, el Mediterrani va crear moltes ocasions de gol sense acabar de concretar-les. Amb el 2 a 0 s'arribava al descans.
La segona part va ser força diferent. Tot i això, el Mediterrani va disposar de vàries ocasions de gol que no va transformar i no va poder rematar la feina. L'Alforja, per la seva part, aconseguia empatar amb dos gols de rebot i es posava per davant en el marcador en una jugada mal defensada pels jugadors cambrilencs. Més tard, amb atac de 5, l'Alforja aprofitava un tall de pilota per fer el definitiu 4-2 que els donava el títol de copa.