Nova derrota amb golejada del Laguna a casa davant l'Olesa

Partit que va enfrontar al Laguna i a l'Olesa, el passat dissabte al vespre
Partit que va enfrontar al Laguna i a l'Olesa, el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 2 - FS Olesa 7

Temporada per oblidar la del Laguna a la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala. L'equip encadena derrotes jornada rere jornada. Aquest passat dissabte, l'equip rebia a casa la visita de l'Olesa que arribava a Cambrils com a antepenúltim classificat. Era una bona ocasió per treure algun resultat positiu però els cambrilencs van tornar a caure i de forma contundent. Només començar el partit, en el minut 2, el Laguna encaixava el primer gol i tres minuts després arribava el segon de l'Olesa. Un altre cop a la moral dels cambrilencs que, no obstant això, es van refer i van poder empatar el marcador en els minuts 13 i 18 amb dos gols obra de Gavilan. De fet, amb el resultat esperançador de 2 a 2 s'arribava al descans i amb tot per decidir. Ja en la segona part, l'Olesa va desplegar la seva efectivitat ofensiva, mentre el Laguna va ser incapaç de marcar cap gol més. En quatre minuts, del 24 al minut 28, l'Olesa feia tres gols que deixaven un marcador molt advers de 2 a 5. A les acaballes del partit, l'equip barceloní va arrodonir el seu triomf amb dues dianes més.

El proper dissabte 22 de febrer no s'atura la competició de futbol sala i el Laguna es desplaçarà a la pista de l'Esparreguera –vuitè classificat del grup–.