Victòria del Cambrils Unió al camp del Roda de Barà després de dues derrotes consecutives

Partit de la primera volta entre el Cambrils Unió i el Roda de Barà, el passat mes de setembre | Berta Ruiz

Segona Catalana

At. Roda de Barà 1 - Cambrils Unió 2

Després de dues derrotes consecutives, el Cambrils Unió va aconseguir un ajustat triomf al camp del Roda de Barà per 1 a 2. L'equip cambrilenc li va tornar el mateix resultat que l'equip rival s'havia endut en la seva visita a Cambrils, el passat mes de setembre. Les coses es van posar molt de cara per al Cambrils Unió a l'inici de partit quan en el minut 2, Gavaldà avançava als cambrilencs. La reacció local però no es va fer esperar massa i al quart d'hora de partit, el Roda de Barà tornava a situar l'empat en el marcador. Van ser uns minuts trepidants, perquè tan sols dos minuts després, el Cambrils Unió marcava el seu segon gol, obra de Samu Garcia. Tres gols en 17 minuts i un resultat d'1 a 2 que es va mantenir durant tota la primera part fins al descans. En el segon període, els locals van intentar l'empat, mentre que els cambrilencs miraven d'eixamplar el marcador per no haver de patir; cap dels dos equips va ser capaç de tornar a perforar la porteria rival i el Cambrils Unió es va endur els tres punts de la victòria.

Amb aquest resultat, l'equip se situa en la posició 13 de la classificació. Aquest proper cap de setmana no hi haurà competició amb motiu del Carnaval. El dissabte 29 de febrer, a les 17.45 hores, l'equip rebrà la visita de la Canonja –desè del grup–.