Ensopegada inesperada del Mediterrani davant l'Amposta

Imatge del partit entre el Mediterrani i l'Amposta disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala            Divisió d'Honor Catalana             Grup 3

CFS Mediterrani 4 -  FS Amposta 5

Derrota de les que fan mal per la manera de perdre. El partit va ser molt igualat durant la primera part i a l'inici de la segona part, el Mediterrani va ser molt superior de manera que al minut 31 de partit guanyava pel resultat de 4-1. Tot semblava dat i beneït però les decisions del tècnic local van ser el detonant perquè l'Amposta capgirés el resultat.

El Mediterrani s'havia avançat en el marcador amb gol d'Héctor Pereira, al minut 2 de partit i l'Amposta empatava al minut 9. A falta de cinc minuts per acabar la primera part, de nou Héctor Pereira aconseguia marcar i fer pujar el 2 a 1 al marcador. A la represa, el Mediterrani feia pujar el 41 al marcador, amb gols de Javier Cansado i David. Va ser llavors que l'entrenador del Mediterrani va introduir uns canvis a l'equip, a falta de 9 minuts per a la seva finalització, i l'Amposta aconseguia donar la volta al marcador, en l'interval que va des del minut 33 al 39 i mentre que el Mediterrani no va saber reaccionar.

El Mediterrani espera esmenar aquest error intentant guanyar la final de la Copa Tarragona, que disputarà davant el FS Alforja aquest proper diumenge 16 de febrer, al Pavelló Olímpic de Reus.

La competició de lliga es reprendrà el dissabte 29 de febrer, ja que el cap de setmana del 22 i 23 de febrer hi ha l'aturada de la competició en motiu del Carnaval. El Mediterrani jugarà, el dissabte 29 de febrer, a la pista del Torrefarrera, el líder del grup.