El Laguna encaixa una nova derrota a la pista del Molins i no surt de la cua de la classificació

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

Molins 99  7 - CFS Laguna 2

El Laguna afrontava, el passat cap de setmana, una sortida complicada a la pista del Molins 99 –equip que està situat a la zona alta de la classificació–. D'entrada, als 8 vuit minuts de començar el partit, l'equip cambrilenc ja perdia per un clar 3 a 0 que posava molt complicat treure cap resultat positiu en aquest desplaçament. Uns deu minuts abans del descans, el Molins anotava el seu quart gol que encarrilava molt la victòria local. Ja en la segona part, als pocs segons de començar, va arribar el cinquè del Molins, mentre que tres minuts després, el Laguna aconseguia retallar diferències amb un gol en pròpia porteria d'un jugador rival. En el minut 34 de joc, els barcelonins feien el 6 a 1 i només un minut després, Jaume Ortiz marcava el segon gol per als interessos del Laguna. A falta de tres minuts per acabar el partit, els locals marcaven l'últim i definitiu gol del partit que deixava un marcador de 7 a 2.

Nova derrota del Laguna que segueix com a cuer de grup amb només sis punts en tota la temporada. Aquest proper dissabte 15 de febrer, a les 20 hores, l'equip rebrà a casa la visita de l'Olesa. Serà una bona oportunitat de puntuar, ja que l'equip rival està situat en l'antepenúltima posició de la classificació i també en zona de descens com els cambrilencs.