Ciclisme

El ciclista cambrilenc Edgar Curto queda segon a la clàssica Josep Florencio de Mont-roig i primer en la categoria sub23

Edgar Curto al podi de la cursa de Mont-roig
Edgar Curto al podi de la cursa de Mont-roig | Cedida

El passat 26 de gener, el ciclista cambrilenc Edgar Curto va disputar la clàssica Josep Florencio a la població de Mont-roig on es s'hi van aplegar uns 130 corredors. La prova comptava amb un recorregut de 80 quilòmetres i amb quatre pujades puntuables per la classificació general de la muntanya. A 20 quilòmetres de meta es va formar un pilot capdavanter de 30 ciclistes, entre els quals s'hi l’Edgar. A 10 quilòmetres de meta, l'Edgar marxava en solitari a l’ultim pas de muntanya, però finalment a 1 quilòmetres de l’arribada era neutralitzat pel grup perseguidor. Finalment la cursa es va decidir a l’esprint on Edgar aconseguir entrar en la 2a posició i quedava com a primer classificat en la categoria sub-23. Així es donava per iniciada la temporada ciclista 2020 per al cambrilenc Edgar Curto.