Hoquei

Important victòria del Cambrils CH davant del Riudebitlles després de dues derrotes consecutives

Partit que va enfrontar al Cambrils CH i al Riudebitlles, el passat dissabte
Partit que va enfrontar al Cambrils CH i al Riudebitlles, el passat dissabte | Berta Ruiz

Hoquei  2a Catalana

Cambrils CH 5 - Riudebitlles 2

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat dissabte, per 5 a 2 davant d'un rival directe, el Riudebitlles. El partit va començar amb un gol dels visitants als 2 minuts de joc. Els riudebitllencs van desaprofitar un penal que va aturar el porter del Cambrils –Raül–. Els cambrilencs van tenir ocasions d'empatar però no va ser fins a falta de 9 minuts, quan Luciano va rematar una pilota morta dins de l'àrea.
En la segona part, el Cambrils va posar-se per davant als 3 minuts amb un gol d'Oscar en un u contra porter. Cinc minuts més tard, Arnau posava el 3 a 1 amb un gran remat al aire sortint per darrere de la porteria. Els visitants van tenir una falta directa a favor, però el jugador va caure abans de rematar. Per la seva banda, els cambrilencs també van desaprofitar una directa. A falta de 6 minuts, el Riudebitlles va retallar distàncies amb un contracop. Tot i el gol, poc van trigar els locals en tornar a anotar, quan Ivan va posar el 4 a 2. Poc després, novament Ivan va anotar un gol aprofitant una falta directa. Els riudebitllencs van desaprofitar una nova directa que Raül va aturar.

Els cambrilencs no tornaran a jugar fins el dia 1 de març quan visitarà la pista del Ribes.