Informació general

Concentració

L'ANC Cambrils disposa de més tiquets de bus per anar a Perpinyà, a l'acte del Consell per la República

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'estació de busos abans de la sortida cap a Barcelona, l'11 de setembre de 2018
Imatge d'arxiu de l'estació de busos abans de la sortida cap a Barcelona, l'11 de setembre de 2018 | Lluís Rovira i Barenys

L'ANC Cambrils disposa de dos autocars d'unes 55 places cadascun d'ells per assistir a l'acte del Consell per la República que se celebrarà a Perpinyà el proper 29 de febrer. Aquests darrers dies s'ha pogut fer un canvi de l'autocar que es tenia contractat, de 72 places, per dos de 55 places ja que la setmana passada ja s'havien exhaurit els tiquets. Ara, doncs, queden una trentena de tiquets disponibles per anar amb els autocars de l'ANC.

La sortida per anar a Perpinyà es farà el dissabte 29 de febrer a les 6,30 h des de l'estació d'autobusos de Cambrils. El preu del bitllet, que inclou anada i tornada, és de 20 € i es pot adquirir a diversos establiments de Cambrils: a Infor Apartaments (carrer Mont-roig, 4) de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h i dissabte de 10 a 14 h; a Carlin (carrer Verge del Camí, 3) de dilluns a divendres de 8 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h i dissabte i diumenge
de 8 a 13.30 h, i a El Crit (carrer Verge del Camí, 22) de dilluns a dijous de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h i divendres de 9 a 13.30h.

L'acte de Perpinyà

El Consell per la República farà el 29 de febrer un gran acte al Parc de les Exposicions de Perpinyà on participaran els eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. Està previst que l'acte comenci a les 12 h i que tingui una durada de menys de dues hores.

Amb aquesta acció a la Catalunya del Nord, Puigdemont, Comín i Ponsatí posen de manifest la immunitat que tenen com diputats del Parlament Europeu a tots els països membres de la Unió Europea, excepte a l'estat espanyol. D'aquesta manera, volen celebrar les últimes victòries judicials, condemnar la repressió que es viu a Catalunya i agrair el suport d'una part important de la ciutadania de la Catalunya del Nord, clau per a poder fer el referèndum del primer d'octubre de 2017 i que ara continua, mostrant una solidaritat constant amb les persones preses i exiliades per les seves idees independentistes.

 

Comenta aquest article