El CB Cambrils perd a casa davant d'un AE Claret més encertat des de la línia de triple

El CB Cambrils va perdre contra l'AE Claret en el partit disputat el passat diumenge a la tarda | Berta Ruiz

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Hyundai CB Cambrils 68 - AE Claret 73

Alex Rodríguez (14), Pablo Fernández (4), Joan Berenguer (8), Oscar Font (6), Enric Maduell (11) - Antonio Cañete (1), Ferran Martin (3), Emmanuel Sanfilippo (2), Rubén Molina (6), Ramon Paris (8), Marc Torrente, Andreu Febrer (5)

2 Triples (1 Rodríguez, 1 Paris). 22/36 Tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminat: Rodríguez, Berenguer.

Parcials: 16-17 / 17-20 / 19-20 / 16-16

El primer partit dels dos consecutius que jugarà el Hyundai-CB Cambrils masculí a casa es va saldar amb una derrota per la falta d’encert des de la línia de 6,25. Va ser un partit contra un altre rival directe en la taula classificatòria, on tots dos equips venien de perdre en la jornada anterior. Fruit de la igualtat, el primer quart va acabar amb un 16-16 en el marcador. El segon període va ser una altra cosa i, després d’un triple per part dels locals, l'AE Claret de Valls anotava 13 punts, i amb un parcial de 3-13, es posava 7 punts per davant (22-29). A partir d’aquí la intensitat defensiva va pujar per part dels cambrilencs i van retallar les diferències fins a arribar al descans amb 3 punt per sota en el marcador (33-36). En aquest darrer període s’anotarien els 2 únics triples dels blaus en tot el partit –l’equip visitant aconseguiria 8–.

L’inici del tercer període no va sortir com s’esperava i amb un altre parcial de 6 punts, l’AE Claret tornava a marxar a 9 punts (33-42). Però els cambrilencs es van tornar a endollar al partit i al minut 8 empataven a 50 punts. Degut a petites errades defensives, s’acabava amb un 52-56 amb tot per decidir en l’últim quart. El quart període però va tenir el mateix inici que el tercer. L’equip visitant tornava a agafar distància en el marcador amb un parcial de 4-7 en els 5 primers minuts (56-63). El Hyundai-CB Cambrils aniria retallant la distància però donada la falta d’encert des de la línia de 3 punts –li hagués donat la possibilitat de poder capgirar al marcador– no van poder apropar-se a més dels 5 punts del marcador final de 68-73.

El proper partir es tornarà a jugar a Cambrils. Serà el diumenge 16 de febrer a les 12:15 hores, contra el Reus Deportiu B.