Esports

Tretze cambrilenques es posen al capdavant de la Penya Barça de Cambrils

Per Judit Pinazo



Les tretze cambrilenques que han creat la nova junta de la Penya Barça de Cambrils
Tretze cambrilenques s'han posat recentment al capdavant de la Penya Barcelonista de Cambrils, després que a finals d'aquest any passat l'antiga junta de la penya es dissolgués. Recordem que l'antiga junta, encapçalada pel regidor Jordi Savall, ha estat al capdavant de la penya durant els últims 17 anys. En l'ultima assemblea de socis es va comunicar als penyistes que la Junta plegava i que si no passava a mans de ningú la penya corria el perill de desaparèixer.

Per aquest motiu, tretze cambrilenques, vinculades a la penya des de fa anys han decidit posar-se al capdavant de l'entitat per tal de mantenir-ne la seva continuïtat. De fet la nova presidenta de la Penya Barça, fundada l'any 1961 i amb prop de 200 socis, és Jordina Font, néta del primer president, Josep Font. La vicepresidenta és Montse Martí, Tere Font n'és la secretària i Rosa Torné la tresorera. Completen la junta les vocals; Isabel Garcia, Montse Reales, Camí Margalef, Fina Serra, Agnés Sedó, Pili Maza, Mercè Gallardo, Àngels Martínez i Àngels Pijoan.

Tot i que acaben de començar tenen molts projectes en ment, però volen fer les coses ben fetes i anar a poc a poc. De moment el primer pas, ha estat buscar un local que faci de seu per tal de reunir-se i per atendre als socis. De moment està previst que disposin d'un local al Centre Les Basses i puguin atendre als socis o a qualsevol persona que vulgui informació sobre la penya, els dilluns entre les 19 i les 21 hores. Les persones interessades en posar-se en contacte amb la penya poden fer-ho al 655900313. Els preus per a fer-se soci són diversos, depèn de les edats i oscil·len entre els 10 i els 25 euros.

Objectius de futur

Un dels primers objectius que s'han fixat és tornar a posar en marxa les visites al Camp Nou en els partits que es juguen entre setmana. Segons Jordina Font, a la penya ens agradaria poder anar al Camp Nou el proper 21 de febrer que el Barça jugarà contra el Liverpool, però encara no sabem si serà possible. Aconseguir més entrades per part del club per oferir-les als socis de la penya és un altre dels objectius que s'ha marcat la nova junta "d'aquesta manera posaríem més facilitats pels socis, però no és fàcil".

Segons una de les membres de la Junta, Àngels Pijoan, la penya també vol oferir al soci la possibilitat d'anar a veure algun partit de Bàsquet del FC Barcelona "també formen part del Barça i ens faria molta gràcia".

Més endavant els agradaria poder comptar amb un local propi per instal·lar-hi la seu de la penya i realitzar-hi diversos actes, tot i què això, és un projecte que queda una mica llunyà, explicava Jordina Font.

Comenta aquest article