Derrota del Cambrils Unió davant el Tortosa en un partit amb arbitratge polèmic

L'àrbitre va expulsar tres jugadors del Cambrils Unió, un per targeta veremella directe abans de la mitja part, i els altres dos a la segona part

El Cambrils Unió va caure derrotat a casa davant el Tortosa, en el partit disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana              Grup 6

Cambrils Unió 1 - CD Tortosa 3

Partit accidentat el que van disputar aquest passat dissabte a la tarda el Cambrils Unió i el Tortosa, en el que l'àrbitre del partit, Ferran Suárez, es va convertir en el gran protagonista amb el seu arbitratge ja que va expulsar tres jugadors del Cambrils Unió, un d'ells en els darrers minuts de la primera part, l'altra a falta de mitja hora per acabar el partit i el tercer, en els minuts finals.

El partit va començar amb molta intensitat i al minut 7 l'àrbitre senyalava penal a favor del Cambrils Unió. El va xutar Dani Saez i el porter del Tortosa va rebutjar la pilota. El partit va seguir amb un frec a frec entre els dos equips fins arribar al minut 42 en que l'àrbitre va mostrar targeta vermella directa a Moi, una targeta molt rigorosa que va deixar el Cambrils Unió amb inferioritat. Amb el 0 a 0 s'arribava a la mitja part. Als cinc minuts de la represa, el Tortosa marcava el 0 a 1, però tres minuts més tard, al minut 53 de partit, el Cambrils Unió empatava després d'una centrada de Samu i rematada de Dani Saez, que va batre el porter visitant amb un xut ras.

Al minut 61 de partit, l'àrbitre va mostrar la segona targeta groga a Sori i el va expulsar de manera que el Cambrils Unió es va quedar amb 9 jugadors sobre el terreny de joc amb mitja hora de partit pel davant. Un minut després de l'expulsió l'àrbitre va xiular penal a favor del Tortosa, que el va transformar i va fer pujar l'1 a 2 al marcador. I ja al minut 84 de partit, el Tortosa marcava el definitiu 1 a 3 en una jugada de contraatac provinent d'una falta clara a un jugador cambrilenc que l'àrbitre no va xiular.  Al minut 88 arribava la tercera expulsió d'un jugador del Cambrils Unió. En aquest cas va ser Edu Sosa, que va veure la segona targeta groga i va deixar el Cambrils Unió amb només 8 jugadors.

L'àrbitre va arribar a ensenyar 9 targetes grogues i una de vermella directa als jugadors cambrilencs mentre que els jugadors del Tortosa van veure un total de 6 targetes grogues i cap de vermella. Pel que fa a la segona part del partit, el Cambrils Unió va rebre 7 targetes grogues i dues expulsions mentre que els jugadors del Tortosa van rebre tres targetes grogues.

A més, el Cambrils Unió només disposava de 5 suplents, a causa de diverses lesions i d'un sancionat. Al final del partit els jugadors tortosins van celebrar efusivament els tres punts aconseguits als vestuaris de l'estadi. D'altra banda, feia molts anys que no es veia un final de partit amb el Cambrils Unió amb només 8 jugadors sobre el camp.

Aquest proper dissabte, el Cambrils Unió jugarà al camp de l'At. Roda de Barà.