Societat

Premis

La pastisseria La Font rep el guardó «Fava de Cacau» i és reconeguda com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya

El guardó es va lliurar en la III Mostra Internacional de Pastisseria celebrada a Sant Vicenç dels Horts

Per Lluís Rovira i Barenys

El cambrilenc José Luis Maestre, el tercer per la dreta, amb el seu guardó
El cambrilenc José Luis Maestre, el tercer per la dreta, amb el seu guardó | Cedida

La pastisseria La Font ha estat destacada com uns de les 50 millors pastisseries de Catalunya de l'any 2020, dins els actes de la III Mostra Internacional de Pastisseria celebrada a Sant Vicenç dels Horts el passat 25 de gener. Aquests guardons de pastisseria s'han concedit, enguany, per primer cop i han estat emmarcats en els actes de la Fira Agrària que cada any se celebra en aquesta localitat del Baix Llobregat. El lliurament de guardons als 50 premiats es va fer en el decurs d'un acte celebrat a la carpa que s'havia instal·lat a la plaça de la Vila. José Luis Maestre, de la pastisseria La Font, va recollir el guardó "Fava de Cacau", que l'acredita com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya.

José Luis Maestre ha explicat a revistacambrils.cat, que va ser tot una sorpresa que els nominessin per aquest guardó, "l'estiu passat va venir a la pastisseria una persona i ens va comentar que volien fer aquests guardons per destacar el que podien ser les 50 millors pastisseries de Catalunya. Aquesta persona, que era un professor d'una escola d'hoteleria, va comprar material i el va pagar. També ens va dir que ell era qui s'encarregava de buscar un jurat per aquests guardons. També ens va dir que estàvem seleccionats i que algun dia vindria gent del jurat a comprar". I des de llavors fins fa poques setmanes ja no se n'havia sabut res més d'aquests guardons. Maestre explica que fa poc va rebre un mail de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts avisant de la cerimònia i dels premis i que els convocaven a assistir-hi. José Luis Maestre hi va acudir acompanyat del seu pare amb certa expectació del que podia ser tot plegat, "quan vam arribar allí ens vam quedar molt sorpresos. Hi havia molta gent i hi havia una pantalla gegant per tal que la gent que no podia accedir a la carpa pogués veure l'acte. El lliurament d'aquests guardons es va fer en el decurs d'un espectacle humorístic en el que s'intercalava una tongada de lliuraments de guardons amb el show programat". José Luis Maestre s'ha mostrat molt content d'aquest reconeixement que ha valorat tant els ingredients com la metodologia emprada en l'elaboració dels productes de pastisseria.

Imatge del guardó que ha rebut la pastisseria La Font de Cambrils

 

Comenta aquest article