Atletisme

Set posicions del podi dels atletes del Club Atletisme Cambrils al primer control de febrer en pista

Per Pere Ferrando

Elisa Laguna va quedar 3a a la prova de 5 km disputada a Tarragona, el passat diumenge | Cedida

El passat dissabte 1 de febrer es va disputar el Control Febrer 1, d'atletisme en pista, a la pista municipal d'atletisme de Camp Clar. Tretze atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, set dels quals van assolir posicions de podi:

• La Nara Cuesta assolia la 1a posició als 1.000 m. llisos S-10 amb una marca personal de 3'59”04, que suposava ser un nou Rècord de Cambrils de la categoria.

• L'Enzo Maté assolia la 1a posició al salt de llargada amb una marca de 3.06 m. i la 2a posició als 1.000 m. llisos S-10 amb una marca de 3'44”46

Amb aquests resultats, aquestes atletes assolien la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya de les seves respectives categories.

• La Noa Antón assolia la 1a posició als 60 m. llisos S-12 amb una marca de 9”36

• La Clàudia Nolla assolia la 2a posició als 60 m. tanques S-14 amb una marca de 11”36 i la 3a posició al salt d'alçada amb una marca personal de 1.30 m.

• La Diana Ladrón assolia la 2a posició al llançament de pes S-16 amb una marca personal de 9.99 m.

• L'Astrid Arias assolia la 2a posició als 60 m. llisos S-16 amb una marca de 8”30

• La Sofia Caballero assolia la 3a posició al salt d'alçada S-18 amb una marca personal de 1.40 m

5 Km Tarragona

L'endemà diumenge, 2 de febrer, es va disputar la Marató de Tarragona. Conjuntament es disputaven, entre altres distàncies, els 5 km. La sortida i arribada es trobaven a tocar de la pista municipal d'atletisme de Camp Clar. Representant al Club Atletisme Cambrils hi va prendre part l'Elisa Laguna, que va assolir la 3a posició amb un temps de 22'06.