Esports

Judo

Bona actuació dels judokes benjamins cambrilencs a la fase comarcal dels Jocs Esportius Escolars

Per Miquel A. Díaz

Judokes cambrilencs que van competir a la fase comarcal dels Jocs Esportius Escolars, a l'Hospitalet de l'Infant
Judokes cambrilencs que van competir a la fase comarcal dels Jocs Esportius Escolars, a l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Durant el matí del passat diumenge 2 de febrer, a les instal·lacions del Pavelló Municipal de l'Hospitalet de l'Infant, va tenir lloc la Fase Comarcal dels jocs esportius escolars de judo, promoguda pel Consell Esportiu del Baix Camp i  organitzada pel club amfitrió de l'Hospitalet de l'Infant. Van participar diferents clubs vinguts de Reus, Tarragona, els Pallaresos, l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils i es van reunir prop de 75 nens de la categoria benjamí(nascuts 2010-2011) que van disputar un mínim de tres o quatre combats cadascun d'ells.

Aquesta va ser una jornada on els petits judokes van poder demostrar i posar en pràctica els seus coneixements en una competició amistosa de combats executant diferents tècniques adquirides durant aquesta temporada i sota la supervisió de judokes cinturons negres. L'objectiu d'aquesta fase comarcal de judo era desenvolupar una competició educativa per començar a introduir als petits judokes en el món de la competició de judo i en la que els judokes participants van posar de manifest el seu bon nivell tècnic. Durant la jornada també va quedar palesa una gran companyonia entre els diferents clubs participants. 

Un total de nou judokes benjamins del Club Escola de Judo Dojo Cambrils van participar en aquesta jornada en la qual es van assolir diferents posicions en la competició. Els resultats de l'equip benjamí femení cambrilenc van ser els següents: Olga Dorado es va proclamar campiona de la seva categoria de pes; Irene Carrillo es va penjar la medalla d'argent al seu pes i Nerea de Antonio el bronze al seu pes. Pel que fa als nois del Dojo Cambrils, Joel Comes es va proclamar campió i medalla d'or al seu pes, mentre que Eneko Rigol i Adrian Bernabé van acabar com a subcampions i medalles d'argent als seus respectius pesos. Lucas Pardo, Ayman Ndiaye i Joel Rigol van assolir la medalla de bronze pujant al tercer esglaó  del podi.

Comenta aquest article