Esports

Futbol

El govern municipal referma el seu compromís amb la celebració del «Mundialito» de futbol a Cambrils

La regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos–, la regidora de Turisme –Marta Borràs– i el regidor de Promoció Econòmica –Oliver Klein– van deixar palès el seu suport a aquest esdeveniment esportiu

Per Berta Ruiz

Les instal·lacions esportives municipals llueixen la publicitat del Mundialito 2020 des de fa molts mesos
Les instal·lacions esportives municipals llueixen la publicitat del Mundialito 2020 des de fa molts mesos | Lluís Rovira i Barenys

El govern municipal ha mostrat la seva plena predisposició a que Cambrils sigui seu, per quart any consecutiu, al Mundialito de futbol base que se celebra per les dates de Setmana Santa. Arrel d'una pregunta formulada per la portaveu del grup del PSC –Ana López– a la darrera sessió plenària del 27 de gener, fins a tres regidors de l'equip de govern van intervenir per dir la seva i mostrar el seu suport a aquest esdeveniment esportiu.

Per un costat, la regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos–, va afirmar que, "des de l'àrea d'Esports hi donem tot el recolzament i estem interessats en seguir fent, per quart any, el Mundialito a Cambrils. continuem treballant amb l'organització i per la nostra part tenen tot el suport i ja hi estem treballant". Una altra de les regidories que intervé en aquest esdeveniment esportiu internacional és la de Turisme. La regidora de l'àrea –Marta Borràs– va comentar que, "des de la primera edició sempre hi ha hagut una col·laboració econòmica des del pla conjunt de promoció que està gestionat des de la Federació d'Empresaris d'Hoteleria de Tarragona, gràcies a una subvenció dels patronats de turisme de Cambrils, Salou, Vila-seca i la Diputació de Tarragona. El conveni que regeix aquesta col·laboració va expirar el 31 de desembre de 2019 i actualment s'està treballant en la redacció d'aquest nou conveni. Tot i que la voluntat és la de seguir amb la col·laboració, falta aprovar aquest tràmit que podrem tenir en breu".

Oliver Klein referma la predisposició del govern a donar suport a aquest esdeveniment esportiu

Finalment, el segon tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica –Oliver Klein–, que havia estat interpel·lat per la regidora Ana López quan va formular la pregunta, també va voler deixar palès el compromís a seguir tirar endavant aquest esdeveniment. Segons va dir Klein, "Esports i Turisme són les dues regidories que més treballen en l'àmbit del Mundialito i, com a equip de govern, és una actuació que considerem important. Hi dediquem temps, reunions, coordinació i hi posarem tots els mitjans. Vull deixar clar que hi ha la predisposició del govern i ara hem de començar a posar fil a l'agulla, perquè queda molt poc".

Comenta aquest article