Esports

Tennis taula

El CTT Cambrils copa el podi al campionat provincial de tennis taula benjamí

Per Redacció

Les representants femenines del CTT Cambrils van copar el podi en la seva categoria
Les representants femenines del CTT Cambrils van copar el podi en la seva categoria | Cedida

Les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona van acollir, el passat 26 de gener, la competició provincial de tennis taula en les categories benjamí masculí i femení. Com en d'altres edicions, el CTT Cambrils va completar una excel·lent competició copant les diferents posicions de podi. En la categoria benjamí femení, Renata Shypsha es va proclamar campiona provincial, mentre que la seva companya d'equip –Alba Rodríguez– va assolir el subcampionat i, Alexandra Hurtado també del CTT Cambrils va aconseguir el tercer lloc. El gran paper de l'equip cambrilenc el va arrodonir Júlia Abradó que va ser cinquena en el seu debut.

Pel que fa a l'equip benjamí masculí, Toni Sorní es va proclamar campió provincial en una brillant actuació, mentre que el tercer lloc va ser per a un altre cambrilenc –Faust Sorní–. A destacar aquesta gran posició de Faust Sorní tenint en compte que ell pertany a una categoria inferior, la prebenjamí.

Excel·lents resultats de la base del CTT Cambrils que segueix treballant en vistes al campionat estatal que tindrà lloc el proper mes de febrer a Valladolid. Com a novetat d'enguany, el club local també competirà en la categoria d'adaptats classe 11 amb Jesús Raspall en la categoria juvenil.

Representants masculins del CTT Cambrils a la competició

 

Comenta aquest article