Esports

Futbol sala

El Mediterrani derrota el Tortosa en un partit poc lluït

Per Redacció

El Mediterrani i el Tortosa es van enfrontar el passat dissabte a la tarda
El Mediterrani i el Tortosa es van enfrontar el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala        Divisió d'Honor Catalana          Grup 3

CFS Mediterrani 5 - CFS Tortosa 3

Partit molt incòmode i poc lluït el que va disputar aquest passat dissabte a la tarda, al Palau Municipal d'Esports, el Mediterrani davant el Tortosa on el mes positiu va ser la victòria final. El partit començava amb ocasions de gol pels visitants però al final serien els locals els que aconseguien avançar-se en el marcador, amb gol d'Albert Chafer. Però el Tortosa seguia pressionant i aconseguia empatar el partit. Tot seguit era el Mediterrani, amb gol de Sena, qui feia pujar el 2-1 amb una bona jugada de contraatac. Tot i això, els visitants tornaven a empatar el partit i a falta de dos minuts per la mitja part els locals marcaven el 3-2, amb gol de Javier Cansado, i amb aquest resultat s'arribaria el descans.
A la segona part el Mediterrani va sortir més tranquil a la pista i aconseguia marcar dos gols mes, gràcies als gols de David i Albert Chafer, col·locant el 5 a 2 en el marcador. El Tortosa sortia amb atac de 5 i va retallar distàncies amb el darrer gol i deixant el marcador en el definitiu 5-3
El Mediterrani continua a la quarta posició de la classificació. El Mediterrani jugarà el proper partit de lliga el diumenge 9 de febrer, a casa, davant el FS Amposta.

 

 

Comenta aquest article