Cultura

Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells entrega els premis als Superlectors de 2019

Per Berta Ruiz

Foto de grup dels premiats dels Superlectors 2019
Foto de grup dels premiats dels Superlectors 2019 | Berta Ruiz

La Biblioteca Josep Salceda i Castells va celebrar, el passat divendres a la tarda, el seu 23è aniversari. Durant l'acte, que va comptar amb la presència de la regidora de Cultura –Cinta Ballesté– i el primer tinent l'alcalde –Lluís Abella–, es van lliurar els premis als Superlectors de l'any 2019. Com cada any, es va premiar –per franges d'edat– als usuaris de la Biblioteca que més préstecs van realitzar durant l'any passat, així com a l'escola que més llibres va demanar per ampliar la seva biblioteca.

Així doncs, en la categoria infantil, el guanyador va ser León Ventura Arana amb 221 préstecs; en la categoria joves, la guanyadora va ser Ana Sánchez Borrero amb 169 préstecs; en la categoria d'adults, la guanyadora va ser Teresa Grajero Jaramillo amb 297 préstecs, mentre que en l'apartat d'escoles, el premi va ser per a l'escola Marinada. Per altra banda, la bibliotecària Rosa M. Fusté també va tenir unes paraules d'agraïment per als col·laboradors, gràcies als quals van poder oferir diferents activitats especials. Per un costat, Pilar Febas –conductora del club de Lectura Fàcil des de l'any 2011 fins al maig de 2019– i, per altra banda, Joan Vilanova que va oferir un taller de papiroflèxia el novembre de l'any passat. La regidora de Cultura –Cinta Ballesté– va agrair l'esforç que es realitza des de la Biblioteca per seguir fomentant la lectura sobretot entre els més petits i va aplaudir la dedicació de tots els Superlectors.

Per seguir la festa hi va haver una sessió de contes a càrrec de la narradora viatgera Eugenia González. Com a bona festa d'aniversari no hi va faltar el pastís i les espelmes.

Sessió de contes a càrrec de Núria González, el passat divendres

 

Comenta aquest article