Esports

Català substitueix Zabalia

Per Marc Libiano

El Cambrils es troba en un moment clau de la temporada per recuperar posicions a les taules classificatòries

El cicle de Joan Antoni Zabalia a la banqueta de l’Hermanos Berga Cambrils va acabar el passat 6 de març després que el Cambrils perdés a domicili per 4-1 davant el Girona. La mala situació esportiva de l’equip, en zona de descens, va fer que la directiva i l’anterior tècnic acordessin la marxa per tal de buscar un revulsiu que capgirés la complicada situació. La junta va pensar en Català, que va acceptar la proposta i es va posar ràpidament a treballar amb el grup.

La veritat és que el tècnic reusenc, que compleix la seva tercera etapa a la banqueta cambrilenca, va debutar amb molt bon peu. El seu equip es va imposar per 7-4 al Caldes al pavelló municipal, donant a més una bona imatge. Tot i la victòria, els blaus havien de consolidar la seva recuperació a la pista del Barça B la setmana següent, però van caure per la mínima (4-3), tot i que la sensació que va deixar l’equip va ser molt bona.

L’arribada de Català a la banqueta cambrilenca ha de ser el punt d’inflexió definitiu per a l’equip, ja que arriba el moment clau de la temporada i ja no es pot fallar més. El tècnic reusenc aposta, de moment, pels jugadors joves de la casa per treure aquesta complicada situació endavant, tot i la inexperiència de molts d’ells. La pròxima visita a la pista del Blanes, situat a la meitat de la taula classificatòria ha de servir perquè els cambrilencs es retrobin amb un triomf fora de casa que els apropi cada cop més a la permanència.

6 DE MARÇ

Girona
4
Cambrils1

Alineació: Pérez, Ortiz, Roig Vives, Ibars i Agnese (cinc inicial), Libiano i Muñoz.
Gol: Roig Tost.

13 DE MARÇ

Cambrils
7
Caldes4

Alineació: Pérez, Ortiz, Libiano, Roig Tost, Roig Vives (cinc inicial), Muñoz, Agnese i Besora.
Gols: Roig Tost (2), Libiano, Roig Vives (3), Ortiz.

20 DE MARÇ

Barça B
4
Cambrils3

Alneació:
Pérez, Ortiz, Libiano, Roig Tost, Ibarz (cinc inicial), Agnese, Muñoz i Besora.
Gols: Libiano (2), Ibarz.

Comenta aquest article