Informació general

L'Ajuntament reestructurarà l'organigrama i la gestió de la Policia Local

Per Lluís Rovira i Barenys

L'Ajuntament de Cambrils posarà en marxa, en els propers mesos, un nou sistema de gestió de la Policia Local que ha de permetre l'optimització d'aquest servei, segons va comunicar ahir l'alcalde, Robert Benaiges, en la trobada que va fer amb la premsa. Aquesta modificació de la gestió policial ha estat encarregada a la Generalitat de Catalunya i suposarà una redistribució tant dels recursos humans com materials que a hores d'ara disposa la Policia Local.
L'alcalde, però, no va voler donar més detalls fins que no es faci la roda de premsa específica sobre aquest tema. El que sí va dir és que es destinarien 200.000 euros per a fer aquesta actuació, uns diners que es treuran d'alguna de les partides del pressupost municipal per al 2007, recentment aprovat.

Controls diaris

Arran dels robatoris produïts aquest mes al Molí de la Torre i Vilafortuny la Policia Local ha activat de nou els controls nocturns diaris a diferents punts tant del vial de Cavet com de l'accès a les urbanitzacions de ponent. L'alcalde es va referir a aquests controls i al fet que aquesta setmana hi ha hagut una coordinació diària entre la Policia Local i la Guàrdia Civil, "els dos cossos policials tenen una comunicació diària per tal de coordinar els serveis a realitzar".
L'alcalde també es va referir a la reunió que va mantenir a principis de setmana amb el subdelegat del govern, Joan M. Abelló, per tractar d'aquest augment dels robatoris a Cambrils. Segons va explicar Benaiges, "el subdelegat em va expressar la seva preocupació per aquests fets i em va dir que hi hauria un reforç dels agents de la Guàrdia Civil acompanyat d'altres mesures policials que ja s'han posat en pràctica".

Comenta aquest article