Societat

Festa de Sant Antoni

La pluja obliga a suspendre els Tres Tombs

Ahir al matí, a la sortida de missa es va fer la benedicció dels animals i a la tarda es van cloure els actes festius amb el concert i ball a càrrec de l'orquestra Europa

Per Lluís Rovira i Barenys

Benedicció dels animals a la sortida de missa de l'Ermita, ahir al matí
Benedicció dels animals a la sortida de missa de l'Ermita, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

La pluja caiguda durant la nit i matinada d'ahir diumenge van ser el motiu pel que es decidís suspendre la celebració dels Tres Tombs, que s'havien de celebrar a partir de 3/4 d'1, a la sortida de Missa a l'Ermita. Tot i que a meitat del matí va deixar de ploure, els carrers estaven mullats i ja s'havia pres la decisió de suspendre els Tres Tombs amb els cavalls i carruatges.

El que sí que es va poder celebrar, però, va ser la benedicció dels animals. El rector de la parròquia de Santa Maria, mossèn Joan M. Padrell, va beneir els animals que la gent anava acostant al peu de les escales exteriors de l'Ermita. Així doncs, gossos, gats, conills i altres animalons van anar desfilant, de la mà dels seus propietaris, per rebre la benedicció.

Concert i ball per cloure les festes de Sant Antoni

Les festes de Sant Antoni d'enguany es van cloure amb el concert i el posterior ball que va oferir l'orquestra Europa, ahir a la tarda, al Palau Municipal d'Esports. En el decurs del concert es van poder adquirir tortells de Sant Antoni.

Comenta aquest article