El Cambrils Unió tanca la primera volta de la lliga amb una derrota al camp del Perelló

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana - Grup 6

Perelló 3 - Cambrils Unió 1

Després de dues jornades consecutives sense perdre –amb una victòria i un empat–, el Cambrils Unió va caure derrotat aquest cap de setmana al camp del Perelló, equip que ocupa la desena posició del grup. En el duel, que va servir per tancar la primera volta de la lliga, els cambrilencs es van avançar en el marcador en el minut 7 de joc gràcies a un gol obra de Samu Garcia. Durant la primera part no hi va haver més gols i tots dos equips van marxar al descans amb la renda mínima a favor del Cambrils Unió. Ja en el segon període, els locals van ser capaços de capgirar el marcador en set minuts, marcant dos gols en els minuts 60 i 67. El resultat de 2 a 1 es va mantenir fins que, a un mínim del final del temps reglamentari, el Perelló va fer el seu tercer gol i arrodonia el seu triomf. Amb aquesta derrota, el Cambrils Unió ocupa el tretzè lloc de la taula amb un total de 16 punts. El proper diumenge 26 de gener tornarà a jugar fora de casa. Serà al camp de l'Amposta, equip que és el vuitè del grup.

El partit estava emmarcat dins del Trofeu Felicidad de les festes majors en honor a Sant Antoni del municipi del Baix Ebre. En aquesta ocasió, es va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras. En la visita, dintre la campanya de l’FCF TOTS SOM UN EQUIP, d’impuls del futbol territorial, també hi van participar per part federativa el secretari de junta i delegat a les Terres de l’Ebre, Joaquin del Pino, el directiu Tomàs José, i el subdelegat a la zona, Miquel Piñol.