Cultura

Música

Carles & Sofia Piano Duo clourà, el 26 de gener, el cicle de concerts a la Cripta de l'Ermita

Per Redacció

Carles & Sofia Piano Duo clourà el cicle de tardor-hivern de Concerts a la Cripta, el diumenge 26 de gener
Carles & Sofia Piano Duo clourà el cicle de tardor-hivern de Concerts a la Cripta, el diumenge 26 de gener | Cedida

El reconegut duet de pianistes a quatre mans Carles & Sofia Piano Duo clourà el cicle de tardor-hivern de Concerts a la Cripta. El concert ha canviat de data i s’oferirà el diumenge 26 de novembre a les 19:30 hores. Carles & Sofia, que toquen junts des de fa més de 30 anys (1987), han estat qualificats per la crítica de Nova York com els "reis indiscutibles de les interpretacions a quatre mans" (NY Piano Group).

Després de nombroses actuacions arreu del planeta, en prestigioses sales com el Carnegie Hall de Nova York, el Teatro Solís de Montevideo, el Palau de la Música Catalana de Barcelona o la International House of Music de Moscou, el duet català arriba a Cambrils, amb un programa brillant i emotiu, que segur que farà les delícies de tot el públic.

A la primera part del concert, el duet interpretarà conegudes obertures i àries d’òpera, que inclouen “Il Barbiere di Siviglia”, “Carmen” o “Cavalleria Rusticana”, entre d’altres. A la segona, Carles & Sofia ens oferiran una de les seves especialitats, un dels repertoris pel qual han estat sempre més elogiats, amb música d’Albéniz i una suite d’El Amor Brujo de Manuel de Falla. En definitiva, un programa romàntic, trepidant, virtuós i apassionant, que serà el colofó ideal per al cicle de concerts en l’espai emblemàtic de la Cripta de la Verge del Camí. Després de Cambrils, el duet català començarà la seva gira internacional, amb actuacions a la famosa Sala Verdi de Milà, a Corea, Finlàndia, Itàlia i Argentina, entre d’altres.

El cicle de concerts està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de l’Associació Coral Verge del Camí.

 

Comenta aquest article