Camp

Festes

Tret de sortida de la Festa Major de Vila-seca, avui, amb el pregó de Martí Boada

Demà, dia de Sant Antoni, es faran els Tres Tombs al matí i a la nit, música amb Nit Remembre i el concert amb Itaca Band i Lildami

Per Redacció

Cartell del concert que oferiran Itaca Band i Lildami
Cartell del concert que oferiran Itaca Band i Lildami | Cedida

Avui comença la Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca. El pregó serà el primer acte de la Festa Major d'Hivern del municipi, en commemoració del patró de la vila, Sant Antoni. El pregó d'enguany, que tindrà lloc a les 20.15 h a l'Auditori Josep Carreras, anirà a càrrec de Martí Boada, doctor en Ciències Ambientals, Geògraf i Naturalista. Posteriorment, el tradicional concert amb l’Orquestra Händel.

Ja des del primer dia, els concerts tornaran a tenir especial rellevància durant les festes i és que avui mateix el Circ dels Somnis obrirà les seves portes. En aquest espai, a partir de les 23.30 h tindrà lloc el concert Musicland Más & Más amb Nacho Lascasas i Pere Deck.

Concert amb Itaca Band i Lildami, demà 17 de gener

El divendres 17 de gener, dia de Sant Antoni Abat, hi haurà la Cercavila cap a la Canonada Matinera a les 5.30 h, amb la Xaranga Los Mataos. A les 12.00 h s’iniciaran Els Tres Tombs des de l'avinguda de la Generalitat i, a la mateixa hora, hi haurà la Missa Major.

Les activitats familiars tindran lloc a partir de les 6 de la tarda amb “I Love Rock & Roll”, a càrrec d’Orelles de Xocolata, al Circ dels Somnis. En el mateix lloc, a les 23.30 h, hi haurà la Nit remember a càrrec de Quique Tejada i Dj’s locals i, una hora abans a les 22.30 h, el concert amb Itaca Band, Lildami i Dj Rayo, al Pavelló Municipal d’Esports.

Cal esmentar però que aquest inici de la festa estarà precedit d’una jornada de dol oficial en solidaritat amb les víctimes dels municipis veïns arran de l’explosió a l’empresa química IQOXE ubicada a la Canonja, segons ha acordat la junta de portaveus de l’Ajuntament de Vila-seca aquesta tarda.

Comenta aquest article