Informació general

Concentració

Els Avis i Àvies participaran al tall de la Meridiana del proper 24 de gener

Es farà un bus per anar a Barcelona a reforçar el tall diari de la Meridiana i ja espoden adquirir tiquets al preu de 10 euros a Infor Apartaments, Carlin i el Crit

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, al seu pas pel passeig d'Albert
Els Avis i Àvies, ahir, al seu pas pel passeig d'Albert | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, tal com van anunciar a la concentració d'ahir a la plaça de la Vila, participaran al tall de la Meridiana de Barcelona del proper divendres 24 de gener. Per aquest motiu es prepara un bus per fer el desplaçament fins a Barcelona i tornar cap a Cambrils, organitzat per l'ANC de Cambrils. El bus sortirà de l'estació d'autobusos a les 6 de la tarda i es preveu ser de nou a Cambrils a la mitjanit. El preu del tiquet és de 10 euros i es pot adquirir a Infor Apartaments (c/ Mont-roig, 4) de dilluns a divendres en horari de 10 a 14h al matí i de 16,30 a 19h a la tarda i el dissabte al matí, de 10 a 14h; a Carlin (c/ Verge del Camí, 3) de dilluns a divendres en horari de 8 a 13,30h i de 17 a 20,30h i dissabte i diumenge, de 8 a 13,30h i al Crit (c/ Verge del Camí, 22), de dilluns a divendres en horari de 10 a 13,30h i de 16 a 19,30h.

Dinar solidari del proper 12 de febrer

El dimecres 12 de febrer, en motiu de la commemoració dels dos anys que els Avis i Àvies surten setmanalment per a reclamar la llibertat dels presos polítics, se celebrarà un dinar solidari en el que s'espera comptar amb algun familiar dels empresonats. El preu del dinar serà de 15 euros i els tiquets es poden adquirir a la Drogueria Recasens, a la plaça de la Vila.

Reivindicació setmanal

D'altra banda, els Avis i Àvies van realitzar la seva trobada setmanal amb la concentració a la plaça de la Vila, on es va informar de tota aquesta activitat que tenen previst fer les properes setmanes. Un cop fets els avisos, es va cantar l'Estaca i els Avis i Àvies han realitzat el tomb pel voltant del mercadet ambulant amb tot el repertori de crits i consignes, com ara "Llibertat, Amnistia", "Fora, fora, fora la justícia espanyola" i càntics com "li diuen democràcia i no ho és" o el "no volem ser una regió d'Espanya...." Després de suportar algun gest despectiu d'un vianant que s'ha creuat amb els manifestants, els Avis i Àvies han retornat a la plaça de la Vila on han tancat l'acte amb el cant dels Segadors i amb crits d'Independència.

Comenta aquest article