El Mediterrani enceta l'any amb una contundent victòria davant el Torredembarra

Partit entre el Mediterrani i el Torredembarra, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana           Grup 3

CFS Mediterrani 8 - JGD Torredembarra 3

Important victòria del Mediterrani per començar l'any i agafar confiança. El partit va començar amb clar domini de l'equip cambrilenc desplegant un bon joc. Al minut 5 de partit el Mediterrani ja havia col·locat el 2-0 al marcador, amb gols d'Albert Chafer i Héctor Pereira, i tot feia pensar que seria un partit plàcid. Però un regal del Mediterrani als visitants feia escurçar les distàncies amb el 2-1. Els cambrilencs seguien mostrant un bon joc i tornaven a marcar, fent pujar el 3-1al marcador, novament a càrrec d'Héctor Pereira. Però a falta de cinc minuts per acabar la primera part els locals es desconnectaven per complet del partit i els visitants retallaven distàncies en el marcador amb el 3-2 amb el que s'arribava al descans.
La segona part s'iniciava amb dues ocasions claríssimes dels jugadors del Mediterrani per avançar-se en el marcador però eren els visitants que amb l'únic xut de la segona part aconseguien empatar el partit. Els jugadors cambrilencs van seguir confiant amb ells mateixos i amb un bon treball d'equip aconseguien anar marcant gols fins arribar al definitiu 8-3 en el que es va acabar el partit. Els darrers cinc gols del Mediterrani van ser obra de Javier Cansado, Marc Brull (2), Martín Camacho i Daniel Sancho.

Aquest proper cap de setmana el Mediterrani jugarà a la pista del Futsal Lleida B.