El Laguna cau golejat estrepitosament a casa contra la Penya Esplugues

Partit entre el CFS Laguna i el Penya Esplugues disputat el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 2 - Penya Esplugues 15

El Laguna no podia començar l'any 2020 de pitjor manera. L'equip va caure golejat contundentment, aquest passat dissabte a casa, contra la Penya Esplugues per un resultat de 2 a 15. Tot i l'ampli marcador, l'equip cambrilenc va començar el partit amb bon peu i es va avançar en el minut 2 de joc gràcies a un gol de Pujol. L'avantatge però, va durar ben poc, perquè quatre minuts després, el Laguna es feia un gol en pròpia porta després d'una passada enrere cap al porter que no va poder controlar i es va colar dins de la porteria. A partir d'aquí, vendaval ofensiu de l'equip barceloní que va ser capaç de marcar vuit gols abans del descans, deixant un contundent marcador d'1 a 9.

En el segon període, el partit va seguir la mateixa tònica: el Penya Esplugues no va afluixar ofensivament, mentre que el Laguna es veia incapaç de marcar cap gol per retallar diferències. Del minut 28 al 31, els visitants van marcar tres gols més. Ja en el minut 33 de partit, Abel feia el segon per al Laguna, però en els darrers dos minuts de partit, la Penya Esplugues encara va ser capaç de fer tres gols més que deixaven el definitiu i contundent 2 a 15.

El Laguna segueix com a cuer del grup amb tan sols una única victòria en tota la temporada. El proper dissabte visitarà la pista del FS Solsona, vuitè classificat del grup.