Futbol

El Cambrils Unió empata amb l'At Móra la Nova en el debut de Gabri Amores a la banqueta

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Mora la Nova, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol                    Segona Catalana                  Grup 6

Cambrils Unió 1 - At Móra la Nova 1

Empat en el primer partit del Cambrils Unió d'aquest 2020, un partit que jugava a casa i amb entrenador nou i vell conegut de l'afició cambrilenca, Gabri Amores després de la destitució, aquesta mateixa setmana d'Alberto Lopez Montero.

Durant la primera part, el Cambrils Unió no va xutar a porta cap vegada mentre que el Móra la Nova ho va fer en dues ocasions i amb perill, en els darrers cinc primers minuts d'aquest primer temps. Les dues ocasions van ser solucionades pel porter Álex, desviant els xuts a córner. El domini d'aquesta primera part vaser altern, amb anades i vingudes constants. A la segona part va ser el recent fitxatge procedent de les Borges del Camp, Roger, al minut 62 i quan feia set minuts que estava sobre el terreny de joc, qui marcava l'1 a 0 al rematar un xut a centrada de Sori. Poc després, al minut 74, el Móra la Nova empatava el partit mitjançant Agus, el màxim golejador del grup amb un total de 15 gols. El Cambrils Unió va disposar de dues clares ocasions de gol, a càrrec de Chufi i Samu, sense aconseguir el resultat esperat. En aquesta segona part, el Cambrils Unió va xutar fins a cinc vegades a porteria mentre que el Móra la Nova ho va fer en dues. A cinc minuts del final del partit l'àrbitre va expulsar el porter del Móra la Nova per refusar una pilota amb la mà, a fora de l'àrea.

A tall d'anècdota, cal dir que es va produir el canvi de l'àrbitre al darrer moment, per malaltia. L'àrbitre que va xiular el partit procedia de Tercera Catalana i debutava a Segona Catalana en aquest partit. El Cambrils Unió torna al lloc 13è de la classificació com a conseqüència de la retirada de les Borges del Camp de la competició. Al no haver-se tancat la primera volta de la competició es resten els punts que els equips del grup havien aconseguit davant les Borges del Camp. Aquest proper diumenge, el Cambrils Unió jugarà al camp del Perelló, en el que serà el darrer partit de la primera volta.