Informació general

Infraestructures

Tot a punt per a la posada en marxa de la nova estació de tren

Més amunt de l'estació, al costat de les instal·lacions de tir olímpic, hi ha un recinte encara tancat que serà el nou pàrquing de l'estació de tren i que, temporalment, serà gratuït

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte exterior de la nova estació de tren, aquest matí
Aspecte exterior de la nova estació de tren, aquest matí | Lluís Rovira i Barenys

Tot és a punt per a la posada en marca, aquest proper dilluns al matí, de la nova estació de tren, a tocar de la zona esportiva municipal. El primer tren sortirà de l'estació de Cambrils en direcció a Barcelona a les 6,48 h des d'aquesta nova infraestructura que avui, dissabte al matí, s'estava posant a punt i ultimant les darrers detalls. Amb l'estació encara tacada, aquest matí s'ha produït un degoteig de gent que s'hi ha acostat per descobrir aquest nou entorn. A tocar de la vidriera de la façana d'accés al recinte s'hi poden veure uns cartells amb els horaris de sortida i d'arribada. L'accés a l'interior de l'estació encara no és permès però des de fora es poden veure les pantalles i la cinta per escanejar equipatges, així com tot l'aspecte general.
Els rètols grans de l'estació, tant el de la façana principal com el del lateral hi figura el nom de Cambrils però a la banda de les casetes laterals on hi ha la part elèctrica s'hi pot veure la inscripció "Cambrils-Salou".

Pàrquing temporalment gratuït

Més amunt de l'estació, al costat de les instal·lacions de tir olímpic, hi ha un recinte encara tancat que serà el nou pàrquing de l'estació de tren. En aquest pàrquing s'hi pot veure un cartell, just a l'entrada, que avisa que el pàrquing és gratuït, de manera temporal, en motiu de la posada en marca d'aquest equipament.

Comenta aquest article