Informació general

Mobilitat

Les dues línies de bus urbà enllaçaran amb la nova estació del tren (vegeu horaris)

Per Redacció

Parada del bus al passeig la Salle
Parada del bus al passeig la Salle | Berta Ruiz

L'empresa pública municipal Aparcam ha fet públic, avui al migdia, els enllaços previstos de les línies d'autobús urbà amb la nova estació del tren. Les línies urbanes allargaran el seu trajecte per facilitar els desplaçaments ajustant-los al màxim als horaris dels trens en les franges amb més volum de passatgers, segons ha fet públic Aparcam. 
D'altra banda, la nova estació de tren compta amb un aparcament per a vehicles privats propietat d'ADIF, obert de les 6h30 a les 23h, a més dels terrenys habilitats propers a la nova estació i a la zona esportiva municipal. També disposa d'espai per a taxis, aparca-bicicletes, parada de bus amb marquesina i zones de càrregues i descàrregues de passatgers i de mercaderies.
 
Per tal de facilitar l'accés a la nova estació de tren els dimecres coincidint amb l'horari del mercadet setmanal, la circulació de pujada de tots els vehicles es realitzarà per l'Avinguda Adelaida, el marge dret de la riera, i la baixada per l'Avinguda Charles Darwin, al marge esquerra.

Les persones empadronades a Cambrils poden sol·licitar la T-BUS

Totes les persones empadronades al municipi de Cambrils poden sol·licitar aquest títol de transport personal i intransferible que permet realitzar viatges il·limitats amb les dues línies de transport urbà L1 (centre urbà i urbanitzacions de Llevant) i L2 (centre urbà i urbanitzacions de Ponent) per tot l'any 2020 per només 10 euros. La targeta es pot sol·licitar presencialment a l'OAC o online al web www.aparcam.cat.

Horaris de la Línia 1 Llevant, amb la incorporació dels busos cap a la nova estació de tren
Horaris de la Línia 2 Ponent, ambla incorporació dels busos cap a la nova estació
Horaris de la línia 3 Estació

 

Comenta aquest article