Informació general

Transport

El PP demana que s'adapti el transport públic davant l'entrada en funcionament de la nova estació de tren

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una parada d'autobús al passeig de La Salle
Imatge d'arxiu d'una parada d'autobús al passeig de La Salle | Berta Ruiz

Davant la imminent posada en funcionament de la nova estació de tren, el regidor del PP, David Chatelain, ha sol·licitat que es modifiqui l'actual sistema de transport públic intern per tal de donar cobertura al nou servei: "no hem rebut cap notícia sobre aquest assumpte i pensem que cal ser proactius per tal que els usuaris tinguin tota la informació i donar a conèixer noves parades i horaris".

Per a Chatelain, "el transport ha d'adaptar-se a la nova situació; hi ha planificada una nova estació d'autobusos a prop de la nova estació, però els usuaris no poden esperar que es construeixi per a poder desplaçar-se en transport públic, sobretot quan la nova estació de tren dóna cobertura també als usuaris de Salou. Vist amb perspectiva, sembla una falta de previsió total que no s'hagi avançat en la construcció de la nova estació d'autobusos, encara que sí que hi hagi hagut recursos per a comprar l'antic museu de la Cooperativa gastant més de 800.000 euros", denuncia el regidor del PP.

Els populars destaquen que el retard acumulat en les obres hauria d'haver permès tenir totes les possibles contingències previstes. No obstant això, Chatelain destaca que en aquest moment no hi ha una planificació sobre què passarà amb l'espai que quedarà lliure sobre el nou traçat. "El planejament urbanístic ja va tenir en compte aquesta possible desafectació dels terrenys, però malgrat haver tractat el tema en diferents juntes de portaveus mai se'ns ha aclarit la intenció real del govern cambrilenc", ha explicat el portaveu.

El PP de Cambrils denuncia que "una vegada més el govern de Cambrils queda superat per la realitat, fins i tot amb un fet que ja era previsible" i exigeix que s'actuï amb la major celeritat possible per a facilitar la transició al nou espai amb garanties per als usuaris, sobretot tenint en compte que Cambrils és, de facto, l'estació central del Camp de Tarragona.

Comenta aquest article