Societat

Festa de Reus

Els heralds reials fan la darrera recollida de cartes abans de l'arribada dels Reis Mags

Els heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han fet, aquesta tarda, un nou recorregut pels carrers i places de Cambrils i han recollit les cartes de la canalla per anar avançant feina abans de l'arribada dels Reis Mags a Cambrils

Per Berta Ruiz

Recollida de cartes dels heralds, aquesta tarda, a la plaça de la Vila
Recollida de cartes dels heralds, aquesta tarda, a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

Els heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han fet, aquesta tarda, un nou recorregut pels carrers i places de Cambrils i han recollit les cartes de la canalla per anar avançant feina abans de l'arribada dels Reis Mags a Cambrils. Els enviats reials s'han repartit entre les places de la Vila i del Pòsit han saludat tots els presents i han repartit caramels.

Els heralds també han tornat a transmetre el missatge de Melcior, Gaspar i Baltasar per anunciar que ja es troben de camí i que desembarcaran al Port cambrilenc el proper diumenge 5 de gener a les 18.30 hores. Després de la seva arribada per mar es farà la Gran Cavalcada fins a la plaça de l'Ajuntament on se'ls donarà la benvinguda oficial i es farà la recollida de cartes. També se servirà una xocolatada per a tots els xiquets.

Repartiment de regals casa per casa

El dilluns dia 6 de gener, els Reis Mags repartiran els regals, casa per casa, a tothom que ho hagi sol·licitat, tal com és tradició a Cambrils. Aquest any el repartiment començarà a les 10h pel barri de l'Eixample, pel que fa a la Vila, i a la plaça del Pòsit, al Port. Al mateix temps també s'iniciarà el repartiment per les urbanitzacions de Llevant i de Ponent així com al barri de Nou Cambrils.

Comenta aquest article

Galeries relacionades