Societat

Festa de Reis

Els Reis Mags d'Orient ja són ben a prop de desembarcar al port de Cambrils

Per Redacció

Imatge de l'arribada de les barques de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, el gener de l'any passat
Imatge de l'arribada de les barques de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, el gener de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Els Reis Mags d'Orient –Melcior, Gaspar i Baltasar– ja són ben a prop de desembarcar a port de Cambrils. La seva arribada per mar està prevista per aquest proper diumenge 5 de gener, a les 18.30 hores. Uns instants abans, un castell de focs artificials anunciarà l’arribada de Ses Majestats i seguidament s'iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places del municipi. A partir de les 19.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament, hi haurà animació i xocolatada. Cap a les 20.30 hores es preveu l'arribada de la Cavalcada a a plaça de l'Ajuntament, on es donarà la benvinguda a Ses Majestats –Gaspar, Melcior i Baltasar–, que faran la recollida de cartes.

Repartiment casa per casa, el dia 6 de gener

Com és tradicional a Cambrils des de fa més d’un segle, l’endemà dilluns 6 de gener a partir de les 9 hores, els Reis d’Orient repartiran casa per casa els joguets i els regals als xiquets i xiquetes que ho hagin sol·licitat. Aquest any, el repartiment començarà pel barri de l'Eixample Vila, per la plaça del Pòsit i per les urbanitzacions de Llevant i de Ponent. A les 10 hores, començarà al barri de Nou Cambrils.

Recollida de cartes, avui divendres

Per altra banda, avui divendres 3 de gener, tindrà lloc una nova recollida de cartes a càrrec dels heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. A partir de les 18.30 hores es farà una recollida de cartes a les places de la Vila i del Pòsit.

Comenta aquest article