Esports

Natatació

El Cambrils Club Natació tanca l'any 2019 amb la nedada de Sant Silvestre

Per Redacció

Foto de grup dels nedadors participants a la nedada de Sant Silvestre
Foto de grup dels nedadors participants a la nedada de Sant Silvestre | Cedida

Aquest passat dimarts 31 de desembre, el darrer de l’any, es va realitzar una altra activitat organitzada pel Club, oberta als ciutadans i visitants de Cambrils. Va ser un comiat de l’any a la Platja del Cavet: la nedada de Sant Silvestre. S’hi van reunir una vintena de nedadors d’edats molt diverses; on van poder gaudir d’un dia de sol i amb una mar plana, tot i que amb una temperatura ben fresqueta de 14°. No obstant això, els valents i les valentes que hi van participar, van tenir caldo calent i xocolata desfeta per refer-se’n.

Activitat solidària amb La Marató de TV3

El dissabte 28 de desembre, una seixantena de nedadors de totes les edats, es van reunir a la piscina municipal de Cambrils per dur a terme, alhora, un repte esportiu i solidari, tal com s’ha vingut fent els darrers tres anys. Tot i que la crida inicial era la de nedar 100 vegades 100t metres, és a dir, 10.000 metres o 400 piscines de 25 metres; això no volia dir que tots els participants s’haguessin de plantejar assolir aquesta meta, ja que el repte important era de recaptar diners per a la 28a edició de la Marató de TV3, dedicada a les malalties minoritàries (les activitats de recaptació es poden estendre més enllà del 15 de desembre).

Tot i que hi va haver un gruix important de nedadors que van finalitzar els 10 km. nedant; també n’hi va haver d’altres que es van limitar a les seves possibilitats personals. Es tractava d’un acte obert a qualsevol persona que volgués fer-ho, de fet també hi van participar esportistes que no pertanyien al club cambrilenc, amb la condició que efectués un donatiu de 5 euros per a la Marató. De manera que l’activitat es va organitzar pel Cambrils Club Natació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils. En total, es van recaptar 320 euros.