Societat

Casal Popular

Kinto Popular, festa clandestina, monòleg, cinema i torneig de dòmino al Casal Popular El Polvorí, aquest Nadal

Per Redacció

Imatge d'arxiu del local del Casal Popular El Polvorí
Imatge d'arxiu del local del Casal Popular El Polvorí | Lluís Rovira i Barenys

El Casal Popular El Polvorí ha preparat un seguit d'actes durant aquests dies de festes, sota el nom de "El Nadal al Casal", i en el que s'inclou la celebració d'un Kinto popular, una festa clandestina, cinema, un monòleg de Pere Martí i un torneig de dòmino.

El Kinto Popular tindrà lloc aquest divendres 27 de desembre al Casal Popular. Tothom que hi vulgui jugar haurà de ser-hi a 2/4 de 7 de la tarda. El preu de cada cartró serà de dos euros i com a premi hi haurà dues cistelles amb molts productes que van des dels vins i caves a sopars en establiments de restauració locals. També hi haurà premi per qui canti línia. Quan s'acabin les dues partides del Kinto Popular o bingo s'oferirà pa amb tomaca per sopar, al mateix Casal. La nit es rematarà amb la festa clandestina a càrrec de PD Brull i PD Polvorí, a partir de les 12h. La celebració del Kinto Popular o bingo, a més, servirà per ajudar al Casal Popular, un projecte autogestionat.

Les activitats nadalenques al Casal Popular El Polvorí continuaran, el diumenge 29 de desembre a les 19h, amb una doble sessió de cinema. I el dissabte 4 de gener, a partir de les 18h, hi haurà el monòleg del cambrilenc Pere Martí i, a continuació, un torneig de dòmino.

Comenta aquest article