Quarta derrota consecutiva del Laguna que tanca l'any com a cuer de la classificació

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

FS Bosco Rocafort 3 - CFS Laguna 2

El CFS Laguna va encaixar la seva quarta derrota consecutiva a la pista del FS Bosco Rocafort –sisè classificat del grup– i tanca l'any 2019 com a cuer de la classificació. Tot just començar el partit, en el minut 2 de joc, els locals es van avançar en el marcador. La resposta de l'equip cambrilenc va arribar al quart d'hora de partit quan Emilio posava l'empat. La igualada en el marcador però, no va durar massa, perquè el Bosco Rocafort desfeia l'empat dos minuts després i es marxava al descans amb el mínim avantatge local. Ja en la segona part es va mantenir el 2 a 1 durant força estona i cap dels dos equips era capaç de perforar la porteria rival. A falta de sis minuts pel final, Ortiz empatava per al Laguna i donava esperances de treure algun punt positiu als cambrilencs. Només dos minuts després, l'equip local feia el tercer i sentenciava una nova derrota per al Laguna.

El Laguna tanca la classificació del grup 2 de la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala, amb un bagatge de vuit derrotes, tres empats i una sola victòria. L'equip reprendrà la competició l'11 de gener a casa, a les 17.30 hores, contra la Penya Esplugues que ocupa la quarta posició de la classificació.