Societat

Loteria

El «Gordo» de la Loteria de Nadal deixa més de 10 milions d'euros a Cambrils

A Cambrils s'han venut quatre talonaris en participacions del número 26.590 que jugava el Centre Aragonès El Cachirulo de Reus. A banda, l'administració número 2 de Cambrils ha venut un cinquè premi

Per Berta Ruiz

Celebració a la perruqueria New Look Vanessa, aquest matí
Celebració a la perruqueria New Look Vanessa, aquest matí | Berta Ruiz

"El Gordo" de la Loteria de Nadal ha deixat 10 milions d'euros a Cambrils. Concretament, a Cambrils s'han venut quatre talonaris en participacions del número 26.590 que jugava el Centre Aragonès El Cachirulo de Reus i que ha obtingut el primer premi del sorteig. Dos d'aquests talonaris –amb 25 participacions cadascun– s'han venut a la perruqueria New Look Vanessa –situada al carrer de Joan Maragall, al barri de la Parellada–. Un altre talonari l'ha repartit la botiga Rosa Modes –situada al carrer de Josep Anselm Clavé– també al barri de la Parellada i, el quart talonari s'ha venut a nivell particular. Així doncs, un centenar de participacions que tenien un preu de 6 euros –5 euros en joc– i per tant, cada butlleta ha obtingut un premi de 100.000 euros. Un premi molt repartit entre els clients d'ambdós establiments, amics i familiars.

Tant Vanessa López –propietària de la perruqueria– com Rosa Joan de la botiga Rosa Modes s'han mostrat molt contentes i il·lusionades d'haver portat la sort a molts dels seus clients i familiars i fer-ho d'una forma molt repartida. Tots dos establiments juguen cada any i, des de fa molts anys, amb les participacions del Centre El Cachirulo de Reus.

Un cinquè premi a Cambrils

El sorteig de la Loteria de Nadal també ha deixat un cinquè premi a l'administració número 2 de Cambrils, situada al carrer de Ramon Llull, 26 –propietat d'Àlex Aymerich–. Aquest premi és de 6.000 euros d'un dècim venut. Aquest és el tercer any que aquesta administració reparteix un pessic del sorteig de Nadal.

Àlex Aymerich, propietari de l'administració número 2 de Cambrils, ha venut un cinquè premi

 

 

Comenta aquest article