El Cambrils Unió suma els tres punts in extremis al camp del cuer, Les Borges del Camp

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana  - Grup 6

Les Borges del Camp 2 - Cambrils Unió 3

El Cambrils Unió tanca l'any 2019 amb el seu primer triomf fora de casa, aquest passat dissabte a la tarda, al camp de Les Borges del Camp, el cuer de la classificació.

La primera part va ser fluixa, per parts de tots dos equips, pel que fa al joc. El Cambrils Unió va jugar la major part del temps a la parcel·la de les Borges però sense crear perill. L'equip cambrilenc es va avançar en el minut 38 de la primera part amb un gol d'Adri al rematar una centrada d'Òscar Morell. Però tan sols un minut després, els locals empataven el marcador aprofitant una indecisió de la defensa cambrilenca i es marxava al descans amb l'empat. Ja en la segona part, Les Borges va ser capaç de capgirar el marcador, situant el 2 a 1, en una altra indecisió de la defensa cambrilenca. Després del gol, Les Borges es va créixer mentre que el Cambrils Unió no creava situacions de gol. El desgast físic es va anar notant i el Cambrils va passar a dominar amb més cor que encert. A falta de deu minuts del final, el Cambrils Unió feia l'empat amb un gol obra d'Òscar Morell que rematava de cap una sacada de córner. Quan es jugava el primer minut del descompte, amb el Cambrils Unió abocat a l'atac, un xut de Jusi des de fora l'àrea va fer pujar el definitiu 2 a 3 al marcador.

El Cambrils Unió ha patit molt per aconseguir la seva quarta victòria i la primera fora de casa. I ho va fer davant el cuer que només disposava de 12 jugadors i que aquesta setmana havia canviat d'entrenador. El nou entrenador de Les Borges és l'uruguaià resident a Cambrils, Claudio Justitz

Amb aquest triomf, l'equip se situa en la dotzena posició de la classificació. El proper partit serà l'11 de gener, a les 17.45 hores, quan l'equip rebrà la visita del Móra la Nova –quart classificat–.