Esports

Rem

L'equip veterà femení del Club Rem Cambrils, campió de la Lliga Catalana de Llaguts de llarga distància

Per Antoni Font

L'equip veterà femení al podi com a campió
L'equip veterà femení al podi com a campió | Antoni Font

Novament, la categoria veterà femení del Club Rem Cambrils va guanyar la tercera regata de la Lliga Catalana de llarga distància amb un registre de 27:27,67 min., aconseguint així, proclamar-se campiones de la 1a Lliga Catalana de Llaguts Llarga Distància 2019. En aquesta ocasió, la prova va tenir lloc el passat diumenge en aigües de la Costa Brava, a la platja de Santa Cristina pertanyent al terme municipal de Lloret de Mar. Van participar-hi un total de 13 clubs amb 30 equips inscrits. En aquesta ocasió i a diferència de les dues anteriors regates, el Club Rem Cambrils només va poder participar en tres de les quatre categories que disponibles.

Similar a l’anterior regata, aquesta última prova es va desenvolupar a través d'un camp de regates triangular, senyalitzat amb tres boies amb una distància entre elles de 900, 650 i 700 metres, completant dues voltes a tot el traçat, el que va implicar la realització de sis ciavogues amb un recorregut total de 4.500 metres.

Una clara progressió

Amb independència dels excel·lents resultats obtinguts per la categoria veterà femení, al llarg d’aquesta lliga d’hivern cal destacar una clara millora de resultats (còmputs de temps) obtinguts tant en la categoria veterà masculí, com sobretot la gran millora de registre obtingut en la categoria sènior femení. En el cas de la categoria veterà masculí, tot i classificant-se en 8a posició, comparativament amb els temps obtinguts en l'anterior regata, varen retallar el crono en més de 6 segons al seu immediat competidor el Club Rem Santa Cristina A, a més si tenim en compte que en aquesta regata - a diferència de l'anterior - la distància recorreguda va ser més gran (d’uns 500 m. aprox.).

Més destacable va ser la gran progressió de l'equip sènior femení ja que van reduir el registre de temps en més de 26 segons al seu immediat competidor Vent d'Estrop de Cambrils, arribant per darrere a tan sols a 78 centèsimes de segon de diferencia, demostrant la ràpida integració d'un equip jove i de recent creació.

Classificació general 1a edició de la Lliga Catalana de Llaguts Llarga Distància

A la classificació general de la lliga de llarga distància, el Club Rem Cambrils en la categoria de veterà masculí ha finalitzat en la 7a posició amb un total de 40 punts. La categoria sènior masculí ha obtingut una 5a posició, amb un total de 34 punts. Per altra banda, la categoria sènior femení ha obtingut una 4a posició, amb un total de 48 punts.

Resultats Classificació General – Veterà Femení:

1.- CLUB REM CAMBRILS 59 punts

2.- Club Rem Xon’s Empuriabrava 58 punts

3.- Club Rem Arenys 52 punts

Resultats Classificació General – Veterà Masculí:

1.- A.V. Baix a Mar Torredembarra 59 punts

2.- Club Rem Badalona 58 punts

3.- Club Nàutic Premià 54 punts

Resultats Classificació General – Sènior Femení:

1.- Club Rem Mataró 59 punts

2.- Club Nàutic Premià 56 punts

3.- Club Rem Santa Cristina 53 punts

Resultats Classificació General – Sènior Masculí:

1.- Club Rem Badalona A 59 punts

2.- Club Rem Santa Cristina 58 punts

3.- V.E. Vogadors de Cambrils 52 punts

Transcurs de la regata veterà femení.
Transcurs de la regata veterà masculí.
Transcurs de la regata sènior femení

 

L’Apunt

Any molt satisfactori

Amb aquesta última regata i en l'àmbit de la competició es tanca un any amb uns resultats molt satisfactoris sobretot si tenim en compte que el Club Rem Cambrils encara no ha complert dos anys des de la seva fundació, ha participat en la Lliga Catalana de Llagut, el Campionat de Catalunya de Banc Fix i en la recent Lliga Catalana de Llaguts Llarga distància i a més, la incorporació de les dues categories femenines, veteranes i sèniors.

Com a cloenda, cal afegir també que en la vessant lúdica, el Club Rem Cambrils ha participat al llard d’aquest any en un total de 24 esdeveniments socials i culturals, fet pel qual fa que la valoració global de l’any sigui molt bona, motiu pel qual ens anima a continuar treballant i esforçant-nos per poder continuar sent un clar referent en tots els àmbits; social, esportiu i de gestió per a tots els nostres socis i per la ciutat que representem, Cambrils.

Comenta aquest article