Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa

Cursa de Sant Silvestre solidària a l'Hospitalet de l'Infant, aquest proper diumenge 22 de desembre

La competició serà en benefici de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la cursa
Imatge d'arxiu de la cursa | Cedida

La VII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l'Ajuntament, tindrà lloc el diumenge 22 desembre, a partir de les 11 hores. Com els dos anys anteriors, la inscripció costa 1 euro per participant i la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Això ho han acordat el regidor d’Esports, Diego García; i la delegada a l’Hospitalet de l’Infant de la Lliga, Gemma Arias, que dimarts passat, 17 de desembre, van renovar el conveni de col·laboració. Per mitjà d’aquest conveni, l’Àrea d’Esports s’ha compromès a tornar a cobrar la inscripció a favor d’aquesta entitat; i la Lliga s’ha compromès a destinar els diners aplegats en la Cursa a la millora del malalt oncològic i a realitzar activitats de prevenció del càncer.

En aquesta competició hi podran participar totes les categories. El recorregut serà de 4.000 m (dues voltes a un circuit de 2.000 metres) i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la Plaça Berenguer d’Entença, on hi ha la façana de l’hospital gòtic. Hi haurà trofeus per als 5 primers classificats, així com també per al primer atleta local, tant de la categoria femenina com masculina. A més, tots els participants rebran un obsequi.

Els que vulguin prendre part en aquesta cursa solidària poden apuntar-s’hi amb antelació, a través del web www.tretzesports.org, en què es pot consultar tota la informació; o el mateix dia de la prova (a partir de les 9.30 h, hora en què està prevista la recollida de dorsals), a la Plaça Berenguer d’Entença.

 

Comenta aquest article