Cultura

Música

L'Escola Municipal de Música celebra el concert solidari de Nadal per col·laborar en la Marató de TV3

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment del concert que va oferir l'Escola Municipal de Música, ahir a la tarda
Un moment del concert que va oferir l'Escola Municipal de Música, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

L'església parroquial de Sant Pere es va omplir de gom a gom, ahir a la tarda, amb motiu de la celebració del concert que van protagonitzar les alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC). En aquest concert solidari de Nadal per col·laborar amb la Marató de Tv3, hi van participar tots els conjunts i agrupacions de l'Escola de Música.

Durant gairebé una hora i mitja, per l'altar de l'església van anar passant els cors (Cor Petits Cantors, Kodaly, Vivace, Vivace Cambra i Adagio), les orquestres (OCA, ORCA i Kadenza), els grups de guitarres (infantil i juvenil), els grups de vent (Bufa Band, Stacccato i Crescendo) i la Combo Big Band, sota la batuta dels professors i professores Maria del Mar González, Reyes Gil, Albert Carbonell, Miguel Javaloy,  Toti Bolart, Anna Amigó, Carles Herruz i Dídac Arcas. 

Com cada any, tota la recaptació s'ha destinat íntegrament a la Marató de Tv3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. L’aportació de les persones assistents era voluntària i dipositaven la seva aportació en una guardiola just a l'entrar al recinte de l'església.

Comenta aquest article