Derrota del Mediterrani a casa davant l'Alcoletge, amb polèmica arbitral

El Mediterrani va perdre a casa davant l'Alcoletge, aquest passat diumenge a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala             Divisió d'Honor Catalana              Grup 3

CFS Mediterrani 3 - Alcoletge 4

El Mediterrani va perdre a casa contra l'Alcoletge, aquest passat diumenge a la tarda, en un partit on l'àrbitre, amb les seves polèmiques decisions, es va erigir en el protagonista del partit. L'àrbitre va arribar a mostrar cinc targetes grogues i una de vermella als jugadors locals, que van acabar descentrats davant les decisions que prenia.

L'Alcoletge, el líder del grup, es va posar per davant en el marcador i el Mediterrani va anar tot el partit a remolc, empatant i perdent però sense imposar-se en cap moment. Marc Brull va fer l'1 a 1 i el partit va arribar a la mitja part amb el resultat d'1 a 2. A la represa, Xavi va marcar el 2 a 2 i al minut 38, quan el marcador enregistrava un 2 a 3 per l'equip visitant, Martín Camacho va fer el gol de l'empat. Un minut després l'Alcoletge marcava el 3 a 4 definitiu.

Aquest proper dissabte a la tarda el Mediterrani jugarà el seu darrer partit de l'any a la pista del Futsal Valls.