Societat

Ratxes de vent

Protecció civil demana molta prudència envers el pic de ratxes de vent que arriben fins als 166km/h en alguns indrets de Catalunya

Es registren ratxes de 166 km/h a Mas de Barberans tot i que la majoria d'incidències es donen a l'àrea metropolitana

Per Redacció

El servei meteorològic de Catalunya ha registrat ratxes de vent de fins a 166km/h a Mas de Barberans, encara que s'han produït també a la zona del litoral i prelitoral Tarragoní de 70km/h.

Entre el litoral i prelitoral de Tarragona i Barcelona s'han registrat abans de les 12 del matí gairebé 168 serveis dels Bombers, la majoria per retirar branques o arbres caiguts o altres elements dels carrers.

Molts municipis de Catalunya han activat avui el seu Pla d'Emergències Municipal per vent. En el cas de Cambrils, la unitat de protecció civil de la Policia Local ha donat instruccions per tal de tancar els parcs, llocs d'esbarjo dels centres educatius i instal·lacions esportives durant la durada dels episodis de vent fort.

A Cambrils, segons indiquen les dades de l'estació automàtica de Vinyols i els Arcs, la ratxa màxima de vent ha estat de 66km/h (en una direcció de 312 graus) a les 11:21 del matí.

Comenta aquest article