Societat

Activitats nadalenques

La Unió de Botiguers sortejarà una «Súper Cistella de Nadal» i muntarà les atraccions de «El Nadal més divertit»

Per Berta Ruiz

Aparador de l'antiga agrobotiga on s'ha muntat el pessebre i l'arbre de Nadal de la UB
Aparador de l'antiga agrobotiga on s'ha muntat el pessebre i l'arbre de Nadal de la UB | Lluís Rovira i Barenys

La Unió de Botiguers de Cambrils ha posat en marxa diferents iniciatives, per aquestes festes nadalenques, per tal de dinamitzar l'activitat comercial. Com a novetat d'enguany, comprant als establiments comercials adherits a la campanya "Compra a Cambrils" s'entrarà en el sorteig d'una "Súper Cistella de Nadal". Actualment, una quarantena de comerç ja s'hi han sumat –la cistella encara no està tancada– aportant diferents obsequis, premis, xecs regals o tractaments d'estètica i perruqueria. El valor de la cistella estarà al voltant d'uns 1.500 euros. A banda, la Unió de Botiguers també regalarà 5 premis de 2 abonaments anuals a Port Aventura. El dia 23 de desembre al Mercat Municipal de la Vila es farà el sorteig. Per un costat, se sortejarà la cistella i, per altra banda, els cinc premis dels abonaments.

Atraccions infantils dins de la campanya "El Nadal més divertit"

Per altra banda, com en els darrers anys, també tindrà lloc una nova edició de "El Nadal més divertit" del 20 de desembre al 5 de gener. Es muntaran diferents punts d'atraccions a diverses places del municipi. A la plaça de Mossèn Joan Batalla –que ja està activa des del passat cap de setmana– hi ha un carrusel pels més petits i una zona de jocs; al carrer del Consolat de Mar –cruïlla amb el carrer de les Drassanes– i a la plaça de Josep Martí i Nolla hi haurà un espai de llits elàstics, a la plaça de Carles Roig es muntarà un "jumping" i, a la plaça de la Vila, uns jocs inflables. Comprant a les botigues de la Unió de Botiguers es podran adquirir els tiquets gratuïts per pujar a les atraccions o bé, tindran un cost de 2 euros.

Pessebre a les dependències de la Cooperativa Agrícola

Finalment, a l'aparador de les dependències de l'antiga Agrobotiga –a la Vila–, la Unió de Botiguers ha instal·lat un pessebre de vímet i un arbre de Nadal amb els establiments participants a la campanya nadalenca, gràcies a la bona entesa que hi ha hagut amb la Cooperativa Agrícola per tal que els cedís aquest espai.

Comenta aquest article