Informació general

Concentració

Una setantena de persones participen a la concentració setmanal dels Avis i Àvies

El recorregut; com és habitual, va estar acompanyat pels crits i càntics habituals, en contra de la justícia espanyola i en contra de la repressió policial i judicial

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La concentració dels Avis i Àvies d'ahir va discórrer amb tota normalitat, una setmana després que la pluja impedís el normal desenvolupament de l'acte del dimecres passat. L'afluència de gent, ahir, va ser força destacada. Una setantena de persones es van concentrar a la plaça de la Vila per iniciar l'acte reivindicatiu setmanal, que va començar amb el cant de l'Estaca i va seguir amb el tomb pel mercadet ambulant fins a retornar, de nou, a la plaça. El recorregut va estar acompanyat pels crits i càntics habituals, en contra de la justícia espanyola i en contra de la repressió policial i judicial. Amb el cant dels Segadors i amb crits d'Independència es va tancar l'acte.

Acte de commemoració del Setge i Tsunami Democràtic

En l'apartat d'avisos de propers actes, es va fer un recordatori de l'acte de commemoració del Setge de Cambrils, que tindrà lloc aquest proper diumenge 15 de desembre davant del Portal. Primer que tot, a les 11,15h, hi haurà l'acte organitzat per l'ANC i que comptarà amb la participació de Jordi Moreno, membre del consell de redacció de Revista Cambrils. A partir de les 12h hi haurà l'acte institucional, que enguany compta amb la participació de Margarida Sala, directora del Museu d'Història de Catalunya.

Un altre dels avisos d'ahir va ser per recordar que el proper dimecres 18 de desembre, en motiu de la celebració del partit que disputarà el Barça i el Real Madrid, hi ha convocada una concentració de Tsunami Democràtic als voltants del Nou Camp.

La concentració dels Avis i Àvies a la plaça de la Vila es va cloure, com és habitual, amb el cant dels Segadors / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article