Esports

Vela

Carla i Marta Munté del CN Cambrils aconsegueixen una excel·lent 24a posició al Campionat del Món de 49er FX

Per Redacció

Les germanes Marta i Carla Munté en la regata del mundial disputada a Nova Zelanda
Les germanes Marta i Carla Munté en la regata del mundial disputada a Nova Zelanda | Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils van tenir un intens calendari de competicions al llarg d'aquest passat pont de la Puríssima. Per un costat, Carla i Marta Munté van prendre part al Campionat del Món de 49er, FX i Nacra 17 celebrat a Auckland (Nova Zelanda). Les joves regatistes del Club Nàutic Cambrils finalitzaven en la posició 24, molt satisfetes de la seva actuació en aquesta cita de màxim nivell esportiu. Des del CNCB volen destacar el seu esforç, sacrifici i constància que les fa millors en cada nova aventura.

Naveguem per La Marató de TV3

Prop d'una setantena de regatistes arribats de diferents punts de Catalunya a més de 15 regatistes del Club Nàutic de Santa Eulàlia d’Eivissa participaven el passat dissabte 7 de desembre a la Travessa Cambrils-Salou organitzada amb motiu de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. Els equips van aprofitar l’entrenament conjunt programat en aigües de Cambrils i Salou per sumar-se a les accions previstes per la Marató de TV3. A més, es va programar una prova puntuable que donava com a vencedora a Cristina Guillén en Optimist i a Lluís Fargas en Làser 4.7. Jesús Gascón es feia amb la segona posició també en Làser 4.7. Amb tot plegat, el més important va ser la participació de tots els navegants i l’import recaptat, que anirà íntegrament a la Marató de TV3.

Regata per La Marató de TV3

Plata per a Ricard Castellví en Làser Radial a la 69a edició del Trofeu Ciutat de Palma - Bufete Frau

El 69è Trofeu Ciutat de Palma-Bufete Frau es va disputar des de divendres 6 fins el diumenge 8. La regata organitzada pel Reial Club Nàutic de Palma, va reunir a 409 esportistes de 16 països diferents. Tres dies irregulars, amb molt poc vent els dos primers i una última jornada òptima per navegar. En la classe Làser Radial, amb 24 regatistes competint, Ricard Castellví del Club Nàutic Cambrils, es penjava la plata. En Optimist, amb 274 participants, hi prenien part els regatistes del CNCB Joan Fargas i Laura Williams.

Regatistes cambrilencs a la regata de Palma

Marcelo Cairo a la Setmana Olímpica de Vela, a Canàries

El Reial Club Nàutic de Gran Canària organitzava la XXI edició de la Setmana Olímpica Canària de Vela. Prop de 175 esportistes de les classes Làser Radial, Làser Standard, 420, Hansa 303, 2.4 mR, F18, Techno, Snipe i 29er representant a 26 països. Marcelo Cairo hi prenia part en Làser Standard juntament amb 25 regatistes més. Durant les tres jornades de competició, es van poder celebrar nou proves de les quals Cairo ha finalitzat 16è.

Marcelo Cairo en la regata disputada a Canàries

Santi Alberto, Lucía Gascón i Carla Vallverdú al Campionat d’Espanya de Làser 4.7 a Melilla

Per la seva banda els tres joves regatistes del CNCB Santi Alberto, Lucía Gascón i Carla Vallverdú van competir al Campionat d’Espanya de Làser 4.7 a Melilla. Hi van prendre part 118 regatistes que van poder realitzar nou proves. Un nou repte que els serveix per agafar experiència i aprendre de competicions d’aquestes característiques.

Lucía Gascón, Carla Vallverdú i Santi Alberto a Melilla

Els Optimist al BISC

Finalment els regatistes del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo i Miguel Garcia van estar al BISC de Barcelona, formant part de la convocatòria de la Federació Catalana de Vela en el marc del Programa Equip Català, que consisteix en unes jornades d’entrenaments de tecnificació amb la resta dels companys de classe de tot Catalunya.

Joan Domingo i Miguel Garcia van estar al BISC de Barcelona

 

Comenta aquest article