Important victòria del Cambrils CH davant d'un rival directe com l'Amposta

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada | Berta Ruiz

Hoquei  2a Catalana

Amposta 2 - Cambrils CH 5

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat divendres, per 2 a 5 davant d'un rival directe en la classificació, l'Amposta. El partit va començar amb un gol d'Oscar des del mig del camp als 3 minuts de joc. Els cambrilencs van atacar de manera molt dinàmica intentant obrir els espais de la defensa local, mentre que els ampostins ho provaven al contracop i amb xuts llunyans. El marcador no es va moure fins que, en l'últim minut de la primera part, Luciano va culminar un excel·lent contracop. El Cambrils va marxar al descans amb un 0 a 2 favorable.
En la segona part, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica. Javi va anotar el 0 a 3 aprofitant un rebot als 9 minuts de joc. Poc va trigar l'Amposta en respondre, ja que en el mateix minut, va anotar l'1 a 3 aprofitant un rebot. Tot i el gol en contra, els cambrilencs van seguir atacant i novament Oscar anotava l'1 a 4 en un u contra el porter i el 1 a 5 en el següent minut. A falta de 7 minuts, l'Amposta va retallar distàncies amb una falta a la frontal de l'àrea. Per sort, el marcador no es va moure i els cambrilencs se'n van endur una victòria molt important en una pista molt complicada.

El proper dissabte a les 18 hores, el Cambrils rebrà el Cerdanyola, segon classificat, en l'últim partit de l'any i de la primera volta.