Esports

Futbol

El Cambrils Unió guanya el Riudoms i suma tres punts més, en el partit ajornat fa dues setmanes

Per Redacció

El Cambrils Unió i el Riudoms van jugar, aquest passat dijous al vespre, el partit ajornat fa dues jornades
El Cambrils Unió i el Riudoms van jugar, aquest passat dijous al vespre, el partit ajornat fa dues jornades | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                  2a Catalana                    Grup 6

Cambrils Unió 1 -  CD Riudoms 0

Victòria un pèl agònica del Cambrils Unió davant el Riudoms, en el partit disputat aquest passat dijous a la nit i que corresponia a la jornada 12, dia en què es va haver de suspendre pel fort vent.

La primera part del partit va ser molt fluixa i mostrava una por a perdre per part dels dos equips. El Cambrils Unió va xutar dues vegades a porteria. Un d'aquests dos xuts va suposar una ocasió claríssima de gol però el porter riudomenc va aconseguir desviar la pilota a córner. Per la seva part, el Riudoms només va enregistrar un xut a la porteria del Cambrils Unió. A la segona part l'entrenador local va efectuar tres canvis i el domini local va ser més intens. Al minut 48 pujava al marcador l´únic gol del partit, a càrrec de Jonny després d'aprofitar el refús del porter a xut de Dani Saez.

Al minut 69 de partit hi va haver un punt d'inflexió del partit amb l'expulsió del jugador local Rubio, al veure la segona targeta groga. El Riudoms va voler aprofitar aquesta circumstància i va embotellar al Cambrils al seu camp. El Riudoms va disposar de dues ocasions claríssimes per marcar que van ser avortades pel porter local Alex. Finalment, els tres punts es van quedar a casa.

Tot i la suma dels tres punts, el Cambrils Unió continua en la 13a posició de la classificació. Aquest proper dissabte a la tarda els cambrilencs s'enfrontaran al segon classificat, el Gandesa, a l'estadi municipal.

Comenta aquest article