Informació general

Concentració

Concentració setmanal dels Avis i Àvies marcada per la pluja

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies es van mantenir sota els porxos de la plaça de la Vila, en la concentració d'ahir
Els Avis i Àvies es van mantenir sota els porxos de la plaça de la Vila, en la concentració d'ahir | Lluís Rovira i Barenys

La pluja que va caure de forma ininterrompuda durant gairebé tot el matí d'ahir va fer que els Avis i Àvies es refugiessin sota els porxos de la plaça de la Vila i celebressin la concentració setmanal en aquest lloc. Cal dir que el mercadet ambulant tampoc es va muntar a conseqüència de la pluja.

La concentració dels Avis i Àvies va servir per recordar els propers esdeveniments de caire reivindicatiu. El més immediat és la crida que s'ha fet per aquest dissabte 7 de desembre, a les 12h, a la plaça de l'1 d'Octubre, al costat de l'estàtua de les Remendadores i sota el títol de Pícnic Immaculada Constitució. Els Avis i Àvies també van recordar la convocatòria que Tsunami Democràtic ha fet de cara al proper 18 de desembre a Barcelona, dia en el que es disputa el partit entre el Barça i el Real Madrid, i es va animar la gent a apuntar-se per tal de concertar un mitjà de transport conjunt de cara al desplaçament a Barcelona, aquell dia. Un cop fetes aquestes notificacions es va cantar els Segadors i es va donar per acabada la concentració setmanal.

 

 

Comenta aquest article